Въпроси

Какво е професионално студио за уеб дизайн и програмиране?

  • Създава всичко, което пожелаете: Уеб дизайн, професионално уеб програмиране, лого, регистриране в търсачки, фирмен стил.
  • Изпълнява максимална по обем работа за минимални срокове.
  • Помага Ви да планирате Вашата интернет рекламна кампания, изработва за Вас всякакъв вид системи за управление на динамичното съдържание, за да можете Вие или Вашите служители сами да обновявате информацията във Вашия сайт, да публикувате новини, промоции, ценови листи и др.
  • Предлага цялостна поддръжка на сайта Ви, като гарантира че няма да има загуба на информация и отговаря за безпроблемното функциониране на уеб сайта 24 часа в денонощието.
  • Прави всичко възможно клиента да остане доволен.

Колко струва един уеб сайт?

Всеки проект е индивидуален и се базира на Вашите нужди, цели и желания. Цените не са фиксирани, тъй като всеки интернет сайт е уникален и се създава така, че да отговори на специфичните нужди на Клиента. Цената се определя не само от визуалната част на сайта, а и от много други показатели.

Колко време ще отнеме изработването на един сайт?

Изработката на сайта зависи от неговата сложност и обем. След изработване на концепцията се договаря точния срок за завършване на уеб сайта. Времето за изработване до голяма степен зависи от Вас - колко бързо ще ни предоставяте необходимата информация и материали - текстове, снимки, графики и др.

Мога ли сам да поддържам уеб сайта си?

Ние предлагаме решения, с които Вие да можете сами да добавяте, променяте и изтривате информация от сайта си. Това са така наречените "системи за управление на динамично съдържание". Колкото и сложно да звучи, тези системи са достъпни за всеки и не е необходимо да имате каквито и да било познания, за да работите с тях.

Не знам нищо за уеб дизайн и уеб програмиране. Какъв е процесът?

Основен приоритет за нас в Уебкреато ООД е внимателното обслужване на всеки клиент. Заедно с Вас, ние стъпка по стъпка ще минаваме през процеса на създаване на сайта. Ето и основните етапи от процеса на създаване на уеб сайт:

Консултация

Срещаме се с Вас, за да обсъдим целевия пазар, вашите продукти, услиги оферти и промоции. Интересуваме се каква е целта на Вашия сайт - рекламиране на стока, информация за вашата фирма и продуктите Ви, директна продажба онлайн и др. Какви име на домейн и хостинг са най-подходящи за Вас. След уточненията по изграждането, се подписва договор за изработка, в който описвате желаните от вас компоненти, които да пресъстват в сайта и времето за изработка. След подписването на договора се предплащат 30% от цената на сайта. При последвали промени или допълнения, неописани в договора, се заплаща допълнително по предварително договорена тарифа.

Дизайн

След първоначалната консултация започваме същинската изработка на интернет сайта. Вземаме от Вас рекламен материал, който може да бъде използван ( лого, брошури, снимки и др.) и в рамките на 7 дни правим общия дизайн на сайта . Той ще бъде сложен онлайн на временно място, за да имате възможност да го разгледате и да ни съобщите Вашите корекции.

Програмиране

През следващите дни или седмици (в зависимост от обема), ние ще създадем уеб сайт, базиран на графичния дизайн. След Вашето одобрение и заплащане на останалата част от договорената цена, слагаме сайта на неговия постоянен уеб адрес и вече имате готов за експлоатация продукт.

Какво представляват темплейтите?

Темплейтите представляват предварително създадени шаблони, от които вие можете да избирате. Това ще рече, че като си харесате определен шаблон, Вашия сайт ще бъде създаден 1:1 с този шаблон който сте си избрали, като възможностите за корекции са ограничени до структурата на избрания шаблон. Ако желаете друга подредба и изглед на сайта е добре да се избере друг, подобен шаблон или да се създаде нов, направен изцяло по Вашите нужди и изисквания. Използването на готов шаблон ще ускори процеса на изработка на сайта.

Мога ли да започна с малък сайт и след това да го разширявам?

Да, Вашият сайт може да бъде разработен като се предвидят възможности за надграждане, така че по всяко време да изглежда завършен. С нарастване на бизнеса и бюджета Ви, може да разширявате и сайта си. Ние ще бъдем с вас през цялото време.

Какво се очаква да е моето участие в създаването на сайта?

Ние окуражаваме Вашето желание интензивно да участвате в разработката, но ако не разполагате с достатъчно свободно време ще поемем изцяло инициативата и Вашето участие ще бъде сведено до 3 - 4 срещи. През останалото време ще имате възможност да наблюдавате работата по сайта на временен интернет адрес, предоставен от нас.

Как да привлека повече посетители към моя сайт?

Това зависи от рекламната кампания. Ако Вашият бизнес разчита на случайни клиенти директно от интернет, най-добрия вариант е целенасочена рекламна кампания в google, yahoo, msn или българските dir.bg, abv.bg, mail.bg, gbg.bg и др. 
Като за начало е абсолютно задължително сайтът да бъде оптимизиран за търсещите машини /търсачките/, така че той да бъде максимално добре индексиран и да бъде добавен в основните интернет директории.

Защо не всеки има сайт?

Отговорите на този въпрос са различни - "Бизнесът ми е прекалено малък, за да имам уеб сайт", "Цените на сайтовете са прекалено високи" или "Не знам". Други обаче смятат, че без интернет сайт бизнесът им изостава. Ние в Уебкрето ООД се специализираме в малки и средни до сайтове на големи корпоративни компании. В зависимост от размера на бизнеса можем да предложим план за изработка на сайт, който отговаря на Вашите възможности и цели както за момента, така и в бъдеще.

Кой е достатъчно квалифициран, за да ми направи уеб сайт?

Много внимателно избирайте Вашия партньор в изработката на сайт. Днес има много фирми, които ще Ви предложат изработка на сайтове на минимални цени. Опитът ни показва, че ниската цена е свързана и с ниско качество, което се забелязва от всеки посетител . Имайки предвид, че сайта може да се разглежда като виртуален офис, може да се направи следното сравнение – Никой не харесва и не приема сериозно фирма със разхвърлян и мръсен офис, както и с нелюбезен персонал. По подобен начин ще ви възприемат, ако сайта ви не е удобен за работа, информацията е разхвърляна и пр.

Предлагате ли домейни в областта .bg?

Имена на домейни в областта .BG се регистрират от фирма Цифрови Системи ООД (http://www.register.bg).

Защо да изберете точно нас?

Ето тук вече трябва да си отговорите сами.
В тази страница ние се опитахме да ви дадем най-необходимата информация за взeмането на това решение.
Принципите които следваме в работата ни са:
  • Професионализъм
  • Отговорност
  • Прецизност
  • Яснота
  • Коректност

Тук не успях да намеря отговор на моя въпрос.

Ако не сте успели да намерите отговор на Вашия въпрос не се колебайте да ни попитате. Ние ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.
 
Начало Въпроси